Vypněte upozornění na živé video na Facebooku

Každý den vyrábíme a konzumujeme multimediální obsah na sociálních sítích, jako je Instagram, Facebook, Twitter nebo YouTube, a stále více lidí se každý den připojuje k módní módě. živé vysílání ze smartphonu. Facebook se k tomuto trendu chtěl připojit v polovině roku 2015 a přidat nástroj pro sdílení video v reálném čase poté však byla zpřístupněna pouze ověřeným veřejným osobám.
Je k dispozici všem od dubna a Facebook se rozhodl ponechat oznámení od kohokoli, kdo ve výchozím nastavení zveřejňuje příspěvky. Občas může být nepříjemné dostávat oznámení na několik dní od lidí, kteří jsou „nyní“Naživu“. Dnes vás učíme Zakázat upozornění na živé video na Facebooku.
Jak skrýt poslední odkaz na Facebooku
Po přihlášení ke svému účtu Facebook desktop (neumožňuje tyto možnosti na mobilním telefonu měnit) “”Nastavení“.
Po vstupu na další stránku “OznámeníNachází se v levém sloupci.
Již v této části konfigurace „Na Facebooku„A budete mít řadu možností, mezi kterými potřebujeme“Živá videa“.
Jak je znázorněno, tato možnost má výchozí hodnotu „Aktivní ” ale pokud chcete, můžete si vybrat jednu z následujících možností:Návrhy jsou deaktivovány„Pokud si nepřejete dostávat žádné zprávy tohoto typu, můžete zvolit možnost přeskočit kterékoli z těchto oznámení a dostávat pouze přímo od svých přátel.“Byl deaktivován“. Jakmile to uděláte, nebudete si muset dělat starosti s přijímáním oznámení. živá videa.
Co si myslíte o tomto vzdělávání? Chcete deaktivovat oznámení o živém videu na Facebooku, aby vás takový obsah nerušil?
Instant Video, nová funkce pro přidávání videa do chatů na Facebooku

