Počítač

Pokud smažete fotografie z iPhone, budou smazány také z iCloudu?

Služba cloudového úložiště Apple iCloud je často matoucí a můžete mít pochybnosti o tom, jak to funguje. Ve vašem případě, když smažete fotografie z iPhonu, pravděpodobně nevíte, zda také zmizí z iCloudu.

Nebojte se, v tomto článku najdete vše, co potřebujete vědět. Vysvětlíme, proč byste si neměli dělat starosti s mazáním fotek z vás. chytrý telefonstejně jako obnovit náhodně smazané obrázky nebo uvolnit místo jejich ochranou.

Lze fotografie smazat z iPhone, aniž by byly smazány z iCloudu?

Pokud používáte Fotky na iCloudu, vaše odpověď zní ne: fotografie, které smažete ze svého iPhone, budou smazány z vašeho cloudového účtu. Před odstraněním jakéhokoli obrázku doporučujeme zvážit, zda jej chcete smazat také z iCloudu.

Chcete-li zjistit, zda je tato možnost povolena, otevřete na svém iPhonu aplikaci „Nastavení“ a v horní části klepněte na svůj účet. Dále klepněte na „iCloud“ a poté na „Fotky“. Pokud přepínač změní barvu na zelenou, znamená to, že je povolen.

Když používáte Fotky na iCloudu, kopie všech obrázků, které pořídíte pomocí svého iPhone, se automaticky uloží do služeb iCloud. Synchronizují se také všechna vaše zařízení používající stejný účet iCloud.

To znamená, že k těmto fotkám máte přístup z jakéhokoli zařízení Apple, ať už máte iPad, Mac nebo MacBook. Ale také to znamená, že když provedete změny ve svém iPhone (například smazání fotografie), provede se to i na jiných zařízeních.

Pokud tedy odstraníte fotografii na svém iPhone a povolíte automatické ukládání fotografií na iCloudu do cloudu, fotka bude také odstraněna z iCloudu. Pokud to není to, co chcete, možná byste měli zvážit vypnutí iCloudu.

Pokud smažete fotografie z iPhone, budou smazány také z iCloudu? Pokud smazete fotografie z iPhone budou smazany take z iCloudu

Dokážete obnovit náhodně smazané fotografie?

Pokud jste odstranili fotografii ze svého iPhone a všimli jste si, že také zmizela z vašeho účtu iCloud, nepanikařte. Máte 30 dní na to, abyste to získali zpět. složka ‘Smazáno’ ty taky chytrý telefon.

Chcete-li to provést, musíte ve svém iPhonu otevřít aplikaci „Fotografie“ a dole klepnout na možnost zobrazení „Alba“. Nyní přejděte dolů, dokud nenajdete složku Smazáno, kde najdete fotografii, kterou jste omylem smazali.

Klepněte na „Vybrat“ v pravém horním rohu, vyberte fotografii, kterou chcete obnovit, a klikněte na tlačítko „Obnovit“ v pravém dolním rohu. Musíte potvrdit změny a práci! Fotka je zpět na vašem iPhonu i iCloudu.

Pokud smažete fotografie z iPhone, budou smazány také z iCloudu? 1603117201 7 Pokud smazete fotografie z iPhone budou smazany take z iCloudu

Jak uvolnit místo bez mazání fotografií?

Možná uvažujete o smazání fotografií z iPhonu, protože otevřené místo. Pravdou je, že obrázky nemusíte mazat. chytrý telefon abyste ušetřili paměť nebo se vzdali automatického zálohování iCloud.

Doporučujeme přejít na „Nastavení“ a vybrat svůj účet. Dále klepněte na „iCloud“ a poté na „Fotky“. Uvidíte možnost „Optimalizovat úložiště iPhone“. Ujistěte se, že je vybrána (měla by se objevit modrá kontrola).

Výběr této možnosti způsobí, že fotografie a videa z iCloudu budou uloženy ve vysokém rozlišení, zatímco na váš iPhone bude uložena méně těžká verze, takže nezabere příliš mnoho místa a váš úložný prostor nebude poškozen.

Botón volver arriba
Cerrar

Bloqueador de anuncios detectado

¡Considere apoyarnos desactivando su bloqueador de anuncios!