Hra

Jak přeposlané zprávy fungují v WhatsApp?

Jak přeposlané zprávy fungují v WhatsApp? Jak preposlane zpravy funguji v WhatsApp

Když je zpráva doručena, objeví se na ní menšími písmeny, než byla přenesena. Mnoho lidí neví příliš dobře, jak fungují přeposlané zprávy v WhatsApp, takže níže podrobně vysvětlíme, jak to funguje.

Přeposílat zprávy WhatsApp

Pokud stále nevíte, že je zcela možné posílat zprávy na WhatsApp. První věcí, kterou uděláme, je úplné vysvětlení. Jak přeposílat zprávy na WhatsApp.

Musíš najít své místo zprávu, kterou chcete sdělit. Jakmile víte, kterou z nich chcete přeposlat, stisknete zprávu a na několik sekund ji uvolníte, dokud nebude vybrána.

Jakmile je vybráno, jediné, co musíte udělat, je stisknout tlačítko znovu odeslat, které se objeví výše. Byla by to šipka ukazující doprava.

Pošle vás na jinou obrazovku, kde musíte vybrat osobu, které chcete přeposlat zprávu. Vyberte dotyčnou osobu a bude odeslána. Zde můžete vybrat jednoho nebo více lidí.

Upozorňujeme, že se zobrazí malá zpráva „Přeposláno“, takže tato osoba ví, že zpráva byla přijata od jiné skupiny nebo jiné konverzace.

Jak přeposlané zprávy fungují v WhatsApp? Jak preposlane zpravy funguji v WhatsApp

Jak fungují předávané zprávy WhatsApp?

Pokud se podíváte na horní část předané zprávy, bude plně viditelná šedá šipka směřující doprava s malým kurzívouPřesměrováno“. Tento text, fotografie, video atd. Objeví se ve všem, co přenášíte, bez ohledu na to, zda je nebo není.

Tímto způsobem bude každý vědět, že tato zpráva byla přijata a přenesena z jiné konverzace.

Předaný text se zobrazí pouze v chatu, ve kterém jste doručili zprávu. Zpráva se však neobjeví v chatu nebo skupině, ve které jste ji obdrželi, takže nikdo nebude vědět, že jste zprávu přeposlali jinému chatu.

To znamená: Pokud mi osoba „X“ poslala zprávu a já ji nasměroval na „Y“. Pro „X“ neexistuje absolutně nic a nikdy nebude vědět, že doručuji jeho zprávu. Pokud se místo toho zobrazí indikátor „Přeposlán“ se šipkou vpravo, stiskněte „Y“.

Pokud se však rozhodnete znovu odeslat zprávu, kterou jste vytvořili sami, nic nenasvědčuje tomu, že byla zpráva doručena. tak Můžete přeposílat své vlastní zprávy všem svým přátelům a nikdy neukáže žádný náznak, že byla doručena.

Jak zabránit zobrazování přeposlaných zpráv ve zprávách

V ideálním případě, pokud chcete sdílet zprávu se všemi svými přáteli, ale nechcete, aby věděli, že byla doručena, zkopírujte a vložte příslušnou zprávu. V případě fotografie nebo videa stáhněte do mobilního zařízení a poté odešlete jako libovolný soubor. To je nejlepší způsob zabránit zobrazení malé indikace doručení zprávy.

Botón volver arriba
Cerrar

Bloqueador de anuncios detectado

¡Considere apoyarnos desactivando su bloqueador de anuncios!