Aktualizace Snapchat, které nebudou uchovány


Snapchat je sociální síť, o které jsme si nikdy nemysleli, že ji existuje, a jednoho dne ji někdo kouzelně najde a vylepšuje. Nepochybně tato sociální síť se pro mnohé stala nepostradatelnoua už bez toho nemohou žít. Jsem jeho uživatel a může být opravdu únavné vidět všechny fotografie lidí, které většinu času sledujete.
Od spuštění Snapchatu a do včerejška stisknutím a podržením fotografie pokračujte v prohlíženía pokud přestanete tisknout, obraz zmizel. Zajímavé na Snapchatu je, že když někomu dáte fotku, můžete vidět pouze jednoua pak je zničen a nikdo to nevidí.
Včera došlo k aktualizaci v aplikaci, která mění způsob prohlížení obrázků. Teď už jen musíme klikněte na něj jednou a uvidí se, až druhá osoba učiní rozhodnutí. Pokud chceme přepínat mezi nashromážděnými fotografiemi, budeme si je muset znovu vytisknout.
Může se to zdát hloupé, ale není to vůbec tak, jako nyní Mnohem rychlejší zobrazit obrázky zveřejněné lidmi. Řekněme také, že vidíte celou fotografii, i když jste předtím nikdy neviděli část obrazovky prstem.
Stručně řečeno, je to malá aktualizace, ale velmi praktická a funkční aktualizace.
Všimli jste si této změny?

