Facebook nutí uživatele k instalaci aplikace Moments k synchronizaci fotografií

Chlapi na Facebooku nepřestávají plnit naše zařízení aplikacemi, Samostatné aplikace, které nám umožňují dělat to, co jsme dělali dříve, s hlavní aplikací. První aplikací, kterou Facebook oddělil od hlavní aplikace, byl Messenger, protože podporoval příliš vysoký provoz zpráv podle sociální sítě, což narušovalo fungování sociální sítě.

Nyní je řada na jiné aplikaci, která vstoupila na trh relativně nedávno. Jak uvádí TechCrunch, Facebook začíná upozorňovat uživatele na to, že ze svého zařízení automaticky nahrávají všechny své fotografie do sociální sítě. jejich alba budou smazána příští měsíc.

Synchronizace fotografií s aplikací pro iOS byla zahájena v roce 2012 a umožňuje všem uživatelům nahrávat všechny fotografie, které pořídili pomocí svého iPhone. přímo z iPhone do speciálního alba s názvem Sync nebo Sync. Myšlenkou možnosti synchronizovat fotografie na našem iPhone s Facebookem bylo usnadnit sdílení fotografií na sociální síti s našimi přáteli.

Aplikace Moments byla vydána před několika měsíci a umožňuje nám provádět stejné synchronizační funkce jako náš naviják, ale se samostatnou aplikací, ještě jedna do sbírky a už jich je docela dost. Většina uživatelů již vyjadřuje své zlosti, jako když aplikace nutí uživatele k instalaci aplikace pro zasílání zpráv Messenger. Až dosud mohl každý uživatel, který nechtěl aplikaci používat k chatování, přes web, ale Facebook již oznámil, že tento měsíc přestane fungovat.

Při této příležitosti, Facebook tuto aplikaci aktualizoval a vyloučil možnost používání Messengeru a učinil tuto aplikaci jednou z nejstahovanějších v App Store na celém světě. Od oznámení odstranění synchronizovaných fotografií se aplikace Moments stala také nejstahovanější aplikací.