Facebook přidává tichý režim: blokuje přístup k aplikaci a oznámení

Trávíme spoustu času na sociálních sítích a je dobré si čas od času odpočinout, funkce, které na to připravil, pomohou. Facebook. Tohle je Tichý mód jeden Přístup k aplikaci bude blokován a nebudeme dostávat oznámení.
Facebook se velmi obává času, který trávíme procházením, takže možnost znát dobu používání sociální sítě se objevila před měsíci, tato inovace jde ještě o krok dále protože umožňuje uživateli dočasně přestat používat Facebook.
Právě teď je nejblíže tichému režimu na Facebooku pravděpodobnost. dočasně vypnout oznámení Ve verzi aplikace pro iOS je nastavení, které umožňuje tuto funkci povolit, ale to není způsob, jakým mluvíme.
Jak zobrazit žádosti o přátelství odeslané na Facebooku
V rámci funkce připravené Facebookem se po zavření aplikace před aktivací aplikace a jejím aktivací zobrazí okno při otevření sociální sítě. Tichý módkonkrétně upozornit, že je povolen tichý režim, a pamatovat si, kdy vyprší.

V tomto procesu nedostanete ani žádná oznámeníTo vám umožní zapomenout na všechny zprávy, když vyprší čas, který jste nastavili, ale neměli byste si dělat starosti, protože po uplynutí doby odpočinku se vše vrátí do normálu.
Samozřejmě můžete zadat nastavení přímo a deaktivovat je, protože budete mít tlačítko k provedení této akce na domovské obrazovce. Zde můžete vybrat nové datum a čas, kdy chcete ztlumit oznámení a Omezení používání Facebooku.
V každé situaci může být velkou překážkou při používání sociálních sítí Budete muset přejít do nastavení a deaktivovat jej, takže počkejte, až skončí doba odpočinku, než se pokusíte o přístup na Facebook.
Nový Tichý režim Facebooku Zatím není k dispozici pro Android, nikoli pro iOS, ale očekává se, že se brzy objeví s aktualizací aplikace pro obě platformy, která přijde v příštích dnech.
Jak se vrátit ke starému designu Facebooku
