Facebook vás upozorní, když zveřejníte staré články

Dezinformace jsou velkým problémem a Facebook Chtějí se tomu za každou cenu vyhnout, takže sociální síť vám sdělí, kdy chcete sdílet nějaký typ informací nebo starý článek.

Facebook neustále bojuje vyhýbejte se podvodůmProto již několik měsíců byla vytvořena další funkce, která uživatelům umožňuje zjistit, zda jsou informace správné, jinak bude varovat, že se jedná o podvod a data jsou nesprávná.

Touto cestou se chce sociální síť ubírat a nyní s tímto doplněním vylepší tento systém tak, aby všichni, zejména ti, kteří se věnují sdílení článků, budou sdílet později FacebookZjistěte, zda jsou tyto informace již zastaralé.

Tato inovace funguje jednoduše, stačí sdílet článek na Facebooku a když sociální síť zjistí, že jste starší než 3 měsíce, zobrazí se okno s informací, že máte čas, který vám umožní vrátit se a načíst vysílání.

Nebrání to, ale protože je to napsáno a zveřejněno na Facebooku, nabízí předběžný krok, abyste si před sdílením těchto informací mohli promyslet. Viditelné Chcete-li sdílet vysílání, stiskněte tlačítko „Pokračovat“ nebo „Zpět“ zabránit jeho zveřejnění.

V případě, že budou informace konečně zveřejněny, Více než 3 měsíce Sociální síť nabízí nějaké informace, když si je někdo přečte na dotyčném příspěvku, pravděpodobně ano, ale to v tuto chvíli není známo.

Pokud si toho všimnete Funkce Facebooku Bude to fungovat podobně jako možnost, že se Twitter zdrží retweetování na jakýkoli tweet, případně se bude snažit vyhnout se falešným informacím a podvodům v síti, takže tyto možnosti jsou vítány.

Přes: 9To5Mac