Příslušenství

Fortnite Down pro novou verzi 6.31

[Update] Společnost Epic odstranila nejnovější opravu ze serverů Fortnite offline. Zde můžete vidět vše obsažené v Patch 6.31. [Original story] Příští aktualizace Fortnite přichází velmi brzy. Společnost Epic Games oznámila, že aktualizace v6.31 dorazí v úterý 27. listopadu a očekává se, že výpadek serveru začne v 02:00 PT / 5:00 ET / 10:00 GMT / 20:00 AEST toho dne.

Společnost Epic neposkytla úplný seznam změn, které přišly s touto aktualizací, ale formulace a velká písmena v prohlášení vývojáře obsahují některé rady. Zmínka o „nafukování“ pravděpodobně odkazuje na brokovnici, legendární zbraň ve hře. Podle FortniteIntel aktualizace zvýší účinnost brokovnice zvýšením jejího poškození v blízké místnosti a zároveň sníží její poškození dosahu.

Brzy budou k dispozici herní novinky ze hry Fortnite s variantami Epic a Legendary Pump Shotgun s novými outfity.

Při psaní na Reddit Epic uvedl, že chtějí opravit chybu, při které by hráči mohli i nadále kráčet po bojišti, i kdyby byli vyřazeni. „Budeme mít řešení co nejrychleji,“ řekl Epic. Řekl.

Úterní aktualizace Fortnite je největší od aktualizace 6.30, která minulý týden přidala novou zbraň, lištu Dynamite a časově omezený režim zvaný Divoký západ. Do režimu Save the World byla přidána další nová zbraň, Ghost Gun.

Na druhou stranu se Ralph z franšízy Disney’s Wreck-It Ralph nedávno objevil ve Fortnite jako součást nepublikovaného velikonočního vajíčka, které má potenciál přispět k propagaci nového filmu Ralph Breaks The Internet.

Back to top button

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK