Jak HARD RESET na iPhone 6s a 6s Plus

V tomto jednoduchém tutoriálu se vás pokusíme naučit, jak hrát. Obnovení továrního nastavení nebo úplné resetování pro iPhone 6s a 6s PlusProces je velmi jednoduchý a rychlý, ale než začnete, musíte vzít v úvahu některé věci. Jedná se o jednoduchý a rychlý proces, takže se nebojte.
Ačkoli je to docela bezpečný a jednoduchý proces,Nebudeme odpovědní od Planetared za škody způsobené na terminálu, za celý proces bude odpovědný majitel a v případě dotazů vám doporučujeme konzultovat kvalifikovaného odborníka.
iPhone 6s a 6s PlusObnovení továrních dat na iPhone 6s a 6s Plus
Před zahájením procesu se důrazně doporučuje provést zálohu všech dat, fotografií, videí, hudby, kontaktů, které nechcete ztratit, protože tvrdý reset ponechá váš terminál, jako by byl právě vybalený z krabice. a vše, co v něm máte, bude navždy ztraceno.
Nyní, pokud jste stále přesvědčeni, postupujte podle těchto pokynů.
JE iPhone 6s a 6s Plus, můžeme jej obnovit dvěma různými způsoby, první ze dvou, které uvidíme, se provádí prostřednictvím oficiálního obchodu iTunes a postupujte podle níže uvedených kroků.
- Vezměte si baterii iPhone plně nabitá, aby nedošlo k přerušení
- Před vstupem iTunes store zavřete všechny aplikace.
- Nejprve zkontrolujte, zda máte nejnovější verzi, a v případě potřeby ji stáhněte.
- Poté je to hotovo iPhone 6s nebo 6s Plus do počítače.
- Je čas si vzít zálohu, pokud ji chcete.
- Klikněte na Obnovit nyní iPhone a potvrďte klepnutím na resetovat.
- Dokončete restartováním telefonu výběrem OK
Jakmile to uděláte a terminál dokončí proces, mobilní zařízení se vrátí do své původní konfigurace, jak jste ji našli při prvním vyjmutí z krabice.
Druhý ze způsobů, jak uvidíme návrat k tovární konfiguraci iPhone 6s nebo 6s Plus To se provádí v nabídce nastavení terminálu.
- Vezměte si baterii iPhone plně nabitá, aby nedošlo k přerušení
- Zavřete všechny aplikace a otevřete nastavení zařízení. iPhone.
- Klikněte na obecnou možnost a vyberte resetovat.
- Nyní vyberte Vymazat obsah a nastavení.
- A stiskněte klávesu Delete pro dokončení iPhone potvrdit.
Nyní můžeme jen počkat, až terminál spustí celý proces, a až bude hotový, iPhone 6s nebo 6s Plus jako nový a jako den, kdy jste ho poprvé vytáhli z krabice.

