Hra

Jak mohu poslat svou polohu na WhatsApp

Jak mohu poslat svou polohu na WhatsApp Jak mohu poslat svou polohu na WhatsApp

V mnoha případech je mnohem lepší zadat naši polohu, buď kvůli netrpělivosti, nedostatku času, nebo jednoduše proto, že je příliš složité vysvětlit, kde jsme. WhatsApp nám umožňuje poslat naši přesnou polohu, aby druhá osoba našla naši polohu s velkou lehkostí.

Pokud nevíš jak mohu poslat svou polohu na WhatsApp. Nebojte se, protože přesně vysvětlíme, jak na to. Tímto způsobem můžete odeslat polohu a tato osoba uvidí na velmi podrobné mapě nejen to, jak se tam dostat, ale také to, kde se nacházíte.

Odeslat moji polohu na WhatsApp

První věcí, kterou byste měli udělat, je otevřít konverzaci s osobou, které chcete poslat svou polohu. Po otevření jednoduše klikněte na ikonu klipu (stejnou používáme k odesílání fotografií, videí, kontaktů atd.). Poté už jen místo.

Zde musíte vybrat, jaký typ místa chcete zveřejnit. “RčeníOdeslat moji aktuální polohu“Je to nejjednodušší a nejrychlejší.” Druhá osoba otevře mapu s vaší aktuální polohou.

Jak odeslat polohu na WhatsApp

Pokud chcete odeslat jiné umístění, můžete udělat totéž, ale „Odeslat moji aktuální polohuCo budeš dělat stiskněte s lupou v horní části vyhledávat.

Musíte zadat název webu, který hledáte, a počkat, až se zobrazí výsledky. Když uvidíte výsledek, který hledáte, jednoduše klepnutím na něj načtěte a zobrazí se na mapě.

Jak mohu poslat svou polohu na WhatsApp Jak mohu poslat svou polohu na WhatsApp

Jak mohu poslat svou polohu přes WhatsApp v reálném čase

Druhou možností, kterou máte, je odeslat vaši polohu v reálném čase. Rozdíl od ostatních dvou je v tom, že když se sem přestěhujete, ten druhý vždy sleduje, kde jste.

Stačí kliknout na první možnost “Odeslat moji polohu v reálném čase“. Můžete si vybrat, jak dlouho má tato osoba vidět vaši polohu. To může být: 15 minut, 1 hodina nebo 8 hodin. Pokud si myslíte, že je to vhodné, můžete přidat komentář, a poté stiskněte tlačítko Odeslat.

Tato osoba uvidí vaši aktuální polohu a pokud se budete pohybovat, bude stále vidět, kde jste byli v časovém období, které jste nastavili dříve.

Pokud jste sdíleli svou polohu po dobu osmi hodin v reálném čase a chcete sdílení ukončit před vypršením této doby. Co můžete udělat, je vrátit se do chatu a klepnout tam, kde je uvedeno Přestaňte sdílet a připraven. Tímto způsobem už ten druhý nebude vždy vědět, kde jste.

Botón volver arriba
Cerrar

Bloqueador de anuncios detectado

¡Considere apoyarnos desactivando su bloqueador de anuncios!