Jak odstranit a zakázat fotografie Google+ z Galerie

Vyhýbání se Google+ je čím dál tím těžší a Google využívá veškeré funkce a příležitosti k tomu, aby nás přinutil používat jeho sociální síť. Zvláště jedno z míst, kde jsem našel další Je nepříjemné mít Google+ v aplikaci Galerie mého smartphonuzrychluje a zpomaluje můj přístup k fotografiím v telefonu, kde se automaticky nahrávají všechny obrázky zveřejněné v mém profilu. Stává se to i vám? Dnes vysvětlím, jak deaktivovat tuto invazi!
Obecně platí, že fotografie Google + se na našem smartphonu ukládají bez jakékoli objednávky. © Domovská stránka Google
Díky jednomu z našich kolegů na AndroidPIT.com, moderátorům Deaktivujte a odeberte Picasu a všechny fotky Google+ z naší Galerie Android. Je to velmi jednoduché a šetří nás před touto nepříjemností na našich fotografiích způsobených G + na našem smartphonu, aniž byste jej museli mazat z našeho profilu na sociální síti.
1. přejděte na: nastavení Vyberte ze svého telefonu a v sekci účty Google.
Na obrázku je Moje fotogalerie na mém Androidu plná fotografií z Picasy. Prvním krokem k vyřešení tohoto problému je přejít do nastavení telefonu v našem účtu Google a deaktivovat synchronizaci s fotkami Google +. / © NextPit.
dva. Vyberte účet co Propojeno s vaším profilem Google + a zrušte zaškrtnutí políčka Synchronizujte Fotky Google a Alba Picasa.
Měli byste ve svém účtu Google zrušit zaškrtnutí políček Fotky Google (na druhém obrázku) a pod tím najdete Picasu. / © NextPit.
Vraťte se na stranu 3 nastavení telefonu A jít Vedoucí appilace. Přejetím prstem doleva přejdete Všechny aplikace.
4. Přejetí prstem dolů Aplikace Galerie a klikněte na něj.
5. Po zadání informací o aplikaci Vynucené zastavení a přijmout. další Smazat data a přijmout. Nakonec vyberte možnost Aktivace.
Aplikaci Galerie byste měli vyhledat ve Správci aplikací na smartphonu. Jakmile jste uvnitř, postupujte podle pokynů v tutoriálu. / © NextPit.
Není to snadné? Pomohlo vám to? Zkusili jste a uspěli jste? Znáte jinou metodu?

