Jak odstranit svůj účet na Facebooku

Možná vás unavuje používání Facebooku, máte obavy o své soukromí nebo nechcete mít příliš mnoho sociálních sítí. Řekneme vám to hned jak můžete smazat svůj facebookový účet přesně tak, aby byly ztraceny všechny informace.
Podíváme-li se na skandály soukromí Facebooku a na to, jak laxní je bezpečnost, existují důvody pochybovat o společnosti. V každém případě při mazání účtu Facebook přestaneme se objevovat na sociální síti a téměř každý z nás obsah bude odstraněn.
Outlook a Hotmail byly napadeny kvůli úniku osobních údajů
Existuje možnost dočasně deaktivovat účet Facebook, ale zaměříme se na to. smazat navždy Všechno osobní informace. Než provedeme tento krok, zkontrolujeme, co se stane.

Co se stane, když odstraním svůj účet na Facebooku?
Facebook je komplexní sociální síť, která musí obnovit své nastavení ochrany osobních údajů, aby byla uživatelsky přívětivější. Takže byste měli rozumět Důsledky smazání vašeho účtu na FacebookuNásledující:
- Profil, nahrané fotografie, příspěvky a veškerý další obsah budou navždy ztraceny.
- Nebudete moci používat Messenger ani se přihlásit k aplikacím přes Facebook.
- Zprávy odeslané Messengerem budou viditelné pro příjemce.
- Účet lze obnovit do 30 dnů po přihlášení na Facebook.
Existuje další pojmenovaná alternativa „Neaktivovaný účet“ Díky tomu je váš profil nepřístupný, chrání data, provoz aplikace Messenger a přihlášení k aplikacím třetích stran. Toto je formát Dočasně odeberte Facebookumožňuje vrátit se kdykoli chcete bez ztráty dat.

Smažte Facebook krok za krokem navždy
Pokud jste odhodláni trvale eliminovat přítomnost své sociální sítě, můžete tak učinit na adrese: nastavení facebooku. Zadáme trasu, abychom našli možnost, a přímý odkaz, abychom ji našli rychleji:
- Nastavení -> Informace o vašem Facebooku -> Smazat váš účet a informace -> Zobrazit
Web: Smazání účtu na Facebooku
- Je to velmi možné, pokud chcete ukládat vaše osobní údaje, alespoň fotografie, které jste nahráli na Facebook, takže byste měli nejprve kliknout na tlačítko „Stáhnout informace“:

- Na další obrazovce musíte kliknout na „Vytvořit soubor“, pokud chcete. stáhnout všechny informace Můžete také omezit typy obsahu nebo data, která vám Facebook náleží, ale nejsou pro vás relevantní:

- Soubor Vytvoření bude nějakou dobu trvatv závislosti na velikosti. V našem případě to bylo jen pár minut, poté jsme dostali e-mailové upozornění. Bude k dispozici pouze několik dní a před zahájením stahování souboru ZIP musíme potvrdit heslo Facebooku:

- Pokud jsou vaše data již uložena, vraťte se do hlavní nabídky a účet smažte. Máme zájem modré tlačítko konečně volal „Smazat účet“protože fráze „Deaktivovat účet“ má udělat dočasně:

- Pokud jsme si jisti, že můžeme tisknout zahájit proces:

- Představíme Heslo, něco nezbytného, aby někdo nemohl smazat náš účet bez našeho svolení:

- Zeptají se nás potvrdit Restartujeme akci, takže znovu klikneme na „Smazat účet“:

- Proces je znovu a znovu Účet Facebook zmizí na 30 dníPokud během této doby rozhodnutí budeme litovat, můžeme se znovu aktivovat:

Teď víš jak můžete smazat svůj facebookový účeta možná se přihlásíte k alternativě s otevřeným a decentralizovaným přístupem, jako je Mastodon. V každém případě nenajdete sociální síť s tolika uživateli, ale takovou, která vyhovuje vašim vkusům.
7 tipů na ochranu vašeho soukromí online
Co si myslíte o procesu Marka Zuckerberga při mazání vašeho účtu na jeho sociální síti? Myslíte si, že je to příliš dlouhé a komplikované?

