Telefon

Jak odstranit účet na Facebooku

Smazání účtu na Facebooku je něco, co jsme si všichni mysleli jednou. Jako kocovina, během zkoušky nebo jednoduše jako pokus o zjednodušení našeho digitálního života, „Odeberu Facebook“.

Dlouhodobě jsme hledali bezpečnost Na Facebooku je v sázce ochrana osobních údajů. Před několika dny se objevila zpráva, že Facebook umožnil třetím stranám přístup k údajům tisíců uživatelů, což vedlo více lidí k uzavření účtů.

Jejich motivace vymazat náš účet na Facebooku se hromadí. Dokonce i Brian Acton, spoluzakladatel WhatsApp, podporuje hashtag #deletefacebook.

Odstranění není totéž jako deaktivace

Nezaměňujte smazání s deaktivací dočasného účtu. Deaktivace účtu skryje náš profil, ale účet nadále existuje neomezeně dlouhočeká na přihlášení.

Pokud je to to, co musíte udělat a chcete si jen dát pauzu od Facebooku, můžete to udělat podle těchto kroků:

  • Přejděte do nabídky (řádky) v pravém dolním rohu aplikace pro iPhone.
  • Stiskněte „Nastavení“.
  • V rozbalovací nabídce klikněte na „Nastavení účtu“.
  • Nyní „Obecné“.
  • Klikněte na „Spravovat účet“.
  • A nakonec „Zakázat“.

Požádá vás o heslo k potvrzení, a deaktivujete svůj účet.

Pokud se rozhodnete svůj účet nesmazat, Nezapomeňte zkontrolovat všechna nastavení ochrany osobních údajů a zabezpečenítakže se hodí, co chcete.

Smažte Facebook účet

Jak odstranit účet

Z aplikace to nelze udělat, nevolejte. Musíme jít na safari (nebo jakýkoli prohlížeč z jakéhokoli zařízení) a otevřete:

https://www.facebook.com/help/delete_account

Přihlaste se a stiskněte „Smazat můj účet“. Požádá vás o potvrzení hesla a objeví se potvrzení.

V současné době účet není smazán, můžeme dokonce pokračovat v normálním přihlášení a mazání bude zrušeno. Před tím vám připomene, že účet je právě mazán. Podle webových stránek Facebook Může trvat až 90 dní, než bude váš účet smazán.

Před lety jsem smazal svůj účet na Facebooku a trvalo mi to 90 dní. Nový účet, který jsem dnes vytvořil, vypadá, že to bude trvat jen 14 dní. Samozřejmě toho není moc co mazat. Po těchto 90 dnech (nebo 14 dnech v případě mého účtu) a Pokud bude trvale odstraněn, nebude možné se vrátit zpět.

I když svůj účet trvale a navždy smažete, data, jako jsou zprávy, mohou zůstat na Facebooku. Kromě vašich záznamů však Facebook tvrdí, že nemá žádné osobní identifikátory.

Botón volver arriba
Cerrar

Bloqueador de anuncios detectado

¡Considere apoyarnos desactivando su bloqueador de anuncios!