Počítač

Jak povolit a zakázat režim hosta nebo návštěvníka? Proč?

Jak povolit a zakázat režim hosta nebo návštěvníka? Proč? Jak povolit a zakazat rezim hosta nebo navstevnika Proc

Existuje mnoho možností týkajících se operačního systému Google. Máme jich velkou škálu a většina z nich jsou lidé, kteří nevědí, k čemu jsou. Jednou z možností je například režim návštěvníka, k čemu slouží? V zásadě omezujeme přístup k mobilním zařízením. zámek se vzorem nebo heslemale mohou nadále používat mobilní telefon, ale poměrně omezeným způsobem, aniž by museli cokoli mazat nebo kvůli ochraně osobních údajů atd. ideální pro ty, kteří chtějí prodat.

Jak povolit a zakázat režim hosta nebo návštěvníka? Proč? Jak povolit a zakazat rezim hosta nebo navstevnika Proc

Publicaciones relacionadas

Režim pro návštěvníky v systému Android

Co režim pro návštěvníky krátce provede Umožňuje vám sledovat videa, hrát hry nebo používat některé nainstalované aplikace na mobilním telefonu a podobných věcech je problém v tom, že uživatelský účet je dočasně uzavřen, nevidíte fotografie v galerii a takové věci, dokonce i aplikace jako sociální sítě, jsou také blokovány několika slovy půjčit někomu jeho mobilní telefon je ideálníale snažíme se chránit naše soukromí co nejopatrněji.

Povolit režim návštěvníka

Chcete-li povolit tento režim, stačí přejít do sekce nastavení mobilních zařízení v oznamovacím panelu (výše) a vypadá to jako visací zámek a říká „Soukromý režimChcete-li aktivovat dotyčný režim, musíte jej stisknout. Pamatujte, že v tomto režimu může každý na mobilním zařízení používat výchozí, ale nemůžete použít druh aplikace, kterou si nainstalujete.

Jak povolit a zakázat režim hosta nebo návštěvníka? Proč? 1603122961 572 Jak povolit a zakazat rezim hosta nebo navstevnika Proc

Zakázat režim návštěvníka

Je to vlastně to samé, pouze stáhneme oznamovací lištu (dvakrát) a znovu vyhledáme ikonu „Soukromý režim“ a znovu na ni stiskneme, čímž můžeme tento režim deaktivovat a, voila, můžete použít mobilní telefon. obvykle.

K čemu to je

Když aktivujete, aniž byste něco konfigurovali, máte vlastně svůj mobilní telefon, jako byste nic neaktivovali. Jde o to co je přístupné atd. musíte to nakonfigurovat.. V části nastavení vašeho zařízení budete moci nakonfigurovat vše, co chcete nechat skryté, pokud nepoužíváte mobilní telefon a chcete jej nechat někomu, kdo může být velmi spolehlivý, ale naše soukromé věci očividně musí být soukromézejména lidé s fotografiemi nebo zprávami, které nejsou vhodné pro všechny diváky.

Botón volver arriba
Cerrar

Bloqueador de anuncios detectado

¡Considere apoyarnos desactivando su bloqueador de anuncios!