Jak provést HARD RESET pro Motorola Moto G 4G

Motorola Moto G 4GV tomto tutoriálu vás naučíme, jak na to Obnovení továrního nastavení nebo úplné obnovení nastavení Motorola Moto G 4GProces je poměrně jednoduchý a rychlý, ale než začnete, budete muset zvážit několik věcí.
Motorola Moto G 4G, obnovení továrních dat
Ačkoli je to docela bezpečný a jednoduchý proces,Nebudeme odpovídat za Planetared za jakékoli poškození terminálu, celý proces bude odpovědností vlastníka a v případě dotazů vám doporučujeme poradit se s odborníkem.
Před provedením tohoto procesu doporučujeme zálohovat veškerá data, fotografie, videa, hudbu, kontakty, které nechcete ztratit, protože tvrdý reset ponechá váš terminál, jako by právě vyšel z krabice.
Pokud jste se rozhodli pokračovat nyní, postupujte podle těchto pokynů.
JE Motorola Moto G 4G Lze jej resetovat dvěma způsoby, první je užitečný, když z nějakého důvodu nemůžeme terminál zapnout, v tomto případě provedeme tvrdý reset pomocí fyzických tlačítek mobilního telefonu. Motorola Moto G 4G, Následuj tyto kroky:
- Plně nabijte baterii terminálu.
- Podržte klávesu. Tlačítko hlasitosti – a tlačítko zapnutí / vypnutí Na 3 sekundy se zobrazí nabídka, která slouží k procházení této nabídky Tlačítko hlasitosti – a ukážeme možnost Zotavenípotvrdit Tlačítko hlasitosti +.
- Android se nyní zobrazí lícem nahoru na obrazovce, aby se zobrazila nabídka Zotavení Musíme to držet 3 sekundy Tlačítko hlasitosti + Y tlačítko zapnutí / vypnutí.
- Nyní jsme v nabídce zotavení, v této nabídce Klávesy hlasitosti + Y Hlas –abychom potvrdili, že použijeme tlačítko zapnutí / vypnutí. Přejdeme k možnosti v nabídce Vymazání dat / obnovení továrního nastavení a potvrzujeme.
- Otevře se další nabídka, kde musíme přejít na tuto možnost Smazat všechna uživatelská data a znovu potvrzujeme.
Nyní terminál zahájí proces a po dokončení se váš mobilní telefon zobrazí po vybalení z krabice.
Druhým způsobem můžeme obnovit tovární data Motorola Moto G 4G Můžeme jej používat, dokud můžeme terminál otevřít, a musíme postupovat podle následujících kroků:
- Budeme muset dosáhnout Nastavení
- Vybíráme si Zálohujte a resetujte.
- A teď si vybereme Obnovení továrních dat.
- Potvrzujeme stisknutím klávesy Resetujte telefon.
- Potvrzujeme to znovu stisknutím tlačítka Smazat vše.
Náš terminál bude tedy jako nový.

