Počítač

Jak provést tvrdý reset ZTE Blade L3

V tomto jednoduchém tutoriálu se vás pokusíme naučit, jak na to. Obnovení továrního nastavení nebo úplné resetování ZTE Blade L3Proces je velmi jednoduchý a rychlý, ale než začnete, musíte vzít v úvahu některé věci. Jedná se o jednoduchý a rychlý proces, takže se nebojte.

Ačkoli je to docela bezpečný a jednoduchý proces,Planetared nenese odpovědnost za poškození terminálu, za celý proces odpovídá vlastník a v případě jakýchkoli dotazů vám doporučujeme poradit se s kvalifikovaným odborníkem.

ZTE Blade L3

ZTE Blade L3, obnovení továrních dat

Před zahájením procesu se důrazně doporučuje provést zálohu všech dat, fotografií, videí, hudby, kontaktů, které nechcete ztratit, protože tvrdý reset ponechá váš terminál, jako by byl právě vybalený z krabice. a vše, co v něm máte, bude navždy ztraceno.

Nyní, pokud jste stále přesvědčeni, postupujte podle těchto pokynů.

Uvidíme tři způsoby resetování. ZTE Blade L3, První je platný, když z nějakého důvodu nemůžeme terminál zapnout, v tomto případě použijeme fyzická tlačítka terminálu k provedení tvrdého resetu, postupujte podle níže uvedených kroků.

  1. Plně nabijte baterii terminálu, aby proces nebyl snížen na polovinu.
  2. Udržet si tlačítka hlasitosti + a tlačítko napájení.
  3. Když se zobrazí logo Android, tlačítko zapnutí / vypnutí a tiskneme Tlačítko hlasitosti +
  4. Nyní, když se objeví Android s vykřičníkem Uvolňujeme klávesu hlasitosti + a stiskněte jednou Tlačítko zapnutí / vypnutí otevřete nabídku obnovení.
  5. Přepnout na možnost „obnovit data na tovární nastavení“ Používáme klávesu Hlasitost – a pro výběr používáme klávesu Hlasitost +
  6. Nyní znovu použijeme klávesu Hlasitost – k přechodu na tuto možnost „A to je ono“ a my vytiskneme Hlasitost + vybrat.

Jakmile to uděláte a terminál dokončí proces, mobilní zařízení se vrátí do své původní konfigurace, jak jste ji našli při prvním vyjmutí z krabice.

Druhý ze způsobů, jak to můžeme udělat tovární nastavení dat ZTE Blade L3 Můžeme jej používat, dokud můžeme terminál otevřít, a musíme postupovat podle následujících kroků:

  1. Budeme muset dosáhnout Nastavení
  2. Vybíráme si Zálohujte a resetujte.
  3. A teď si vybereme Obnovení továrních dat.
  4. Potvrzujeme stisknutím klávesy Resetujte telefon.
  5. A opět potvrdíme stisknutím klávesy vymazat vše.

Náš terminál bude tedy jako nový.

Botón volver arriba
Cerrar

Bloqueador de anuncios detectado

¡Considere apoyarnos desactivando su bloqueador de anuncios!