Počítač

Jak sdílet obrazovku na iPhone pomocí Facebook Messenger

Už jste někdy měli videohovor s přítelem nebo členem rodiny a pokoušeli se s nimi mluvit o tom, jak na svém zařízení něco udělat? Je to nepříjemné, když nevidíte svou obrazovku, že?

Facebook to ví, a proto nabízí funkci sdílení obrazovky, jako je ta, která se nachází ve Skypu a Zoom, která umožňuje uživatelům zařízení iPhone, iPad, Android a dokonce i uživatelům webu sdílet své obrazovky se svými přáteli a rodinou.

Tato technologie má určitá omezení – lze ji použít pouze v chatech s až 8 osobami nebo až 16 osobami, pokud máte Messaging Room, ale Facebook uvedl, že v blízké budoucnosti plánuje rozšíření podpory v místnostech na 50 lidí.

Jak tedy použijete novou funkci na svém iPhonu nebo iPadu? Čtěte dále a dozvíte se to.

Jak sdílet obrazovku na iPhonu a iPadu přes Messenger

Dobře, možná náš příklad pomoci příteli nebo rodinnému příslušníkovi s technickým problémem byl trochu divný, ale být schopen rychle ukázat své nejlepší přátele, aniž byste museli posílat všechny své fotografie z dovolené na vašem iPhone, by bylo určitě prospěšné. jednotlivě. Z jakéhokoli důvodu chcete sdílet svou obrazovku prostřednictvím služby Facebook Messenger, postupujte takto:

  1. Ujistěte se, že máte ve svém zařízení iPhone nebo iPad nainstalovanou nejnovější verzi aplikace Facebook Messenger.
  2. Otevřete aplikaci Messenger a zahajte videohovor s osobou nebo skupinou, se kterou chcete sdílet obrazovku. Upozorňujeme, že v chatu je limit 8 osob a v místnosti Messenger 16 osob.
  3. Klepnutím na ikonu videohovoru zahájíte videohovor.
  4. Další možnosti zobrazíte přejetím ovládacího panelu pod chatem.
  5. Klepněte na tlačítko „Sdílet“ na obrazovce.
  6. Klepněte na „Zahájit sdílení“.
  7. Klepněte na „Zahájit vysílání“.

Po klepnutí na „Spustit vysílání“ by všichni ostatní účastníci konverzace měli vidět na obrazovku vašeho iPhonu nebo iPadu. Nemělo by se zapomínat, že bude také sdílet. prapor na obrazovce se zobrazují oznámení, proto doporučujeme povolit možnost Nerušit při každém sdílení obrazovky. Aplikaci Messenger můžete zavřít a dělat na svém iPhonu nebo iPadu, co chcete, a ostatní uživatelé v konverzaci uvidí vaši obrazovku.

Když jste připraveni ukončit sdílení, znovu otevřete aplikaci Messenger a stisknutím tlačítka Zastavit ukončíte sdílení obrazovky nebo úplně ukončíte hovor Messenger.

Pokud potřebujete další pomoc s Messengerem, podívejte se na nejlepší tipy a triky pro Facebook Messenger a jak používat Messenger bez aktivního účtu na Facebooku.

Botón volver arriba
Cerrar

Bloqueador de anuncios detectado

¡Considere apoyarnos desactivando su bloqueador de anuncios!