Telefon

Jak se vrátit k používání Windows Live Messenger bez stahování?

Jak se vrátit k používání Windows Live Messenger bez stahování? Jak se vratit k pouzivani Windows Live Messenger bez stahovani

Na důležitý čas stahování již není nutné a instalace programu MSN (Messenger) pro připojení a chatování s našimi přáteli a rodinou, které máme jako jednotlivci v aplikaci.

V nejnovější verzi programu navíc Windows Live Messenger Rozhodli se přidat velmi úspěšnou možnost: možnost chatovat s našimi kontakty prostřednictvím e-mailu, tj. Prostřednictvím prohlížeče.

Pokud to chcete vědět Jak používat Windows Messenger bez stažení programu, pak vám to vysvětlíme docela jednoduše.

Požadavky na používání Windows Live Messenger bez stahování programu

Aby bylo možné používat Windows Live Messenger bez nutnosti instalace programu budete potřebovat následující:

  • Počítač.
  • Zdarma přístup k internetu.
  • E-mail od služby Hotmail

Krok 1: Přihlaste se do služby Hotmail

Přejděte na oficiální web služby Hotmail, musíte se připojit pomocí svého e-mailového účtu, který jste tam dříve vytvořili. K tomu budete muset kliknout na „Zahájit relaci“.

Poté klikněte „Hotmail“.

Krok 2: Přihlaste se do Messengeru

Po zadání e-mailu byste měli přejít do kategorie „Posel”, Nachází se pod nabídkou na levé straně. Zde byste měli vybrat možnost „Přihlásit se do Messengeru“.

Jak se vrátit k používání Windows Live Messenger bez stahování? 1603105699 866 Jak se vratit k pouzivani Windows Live Messenger bez stahovani

Krok 3: Spusťte chat v Messengeru

Po přihlášení Windows Live Messenger, můžete zahájit konverzaci s kterýmkoli ze svých kontaktů. Vše, co musíte udělat, je kliknout na své uživatelské jméno. Otevře se okno, kde můžete napsat zprávu, kterou chcete odeslat. Při psaní jednoduše stiskněte klávesu Enter.

Tímto způsobem vždy získáte všechny zprávy, které odesíláte a Když se připojíte ke službě Messenger. Pokud jsou online, okamžitě se dostanou k vašim kontaktům. Ale pokud se odpojí, dorazí e-mailem a vy si je můžete později prohlédnout.

Krok 4: Mějte na paměti, co je důležité

Jak již bylo zmíněno dříve, pokud uživatel není připojen, když mu chcete poslat zprávu, nepřijde přímo, když mu pošlete zprávu, ale přijde e-mailem, takže nebude moci vidět svůj e-mail, dokud jej neotevřete a nezkontrolujete. vaše e-maily.

Nezapomeňte také vybrat tuto možnost „Vyhledat tuto osobu online“ Pokud chcete, aby vaše kontakty věděly, že jste online nebo naopak, nechcete, aby věděli, že jste online.

Botón volver arriba
Cerrar

Bloqueador de anuncios detectado

¡Considere apoyarnos desactivando su bloqueador de anuncios!