Jak skrýt příspěvky před přáteli z Facebooku

Už jste někdy chtěli z nějakého důvodu skrýt příspěvky svých přátel z Facebooku? Měli byste vědět, že to lze udělat, takže vám to ukážeme Jak skrýt příspěvky před přáteli z Facebookudočasně i trvale.
Když automaticky přijmete přátelství na facebooku Uvidíte příspěvky všech těchto lidí na své zdi, ať už ze stránek, nebo od svých přátel, bez ohledu na to, co dělají.
Jak jsme již zmínili dříve, je vždy možné je dočasně nebo trvale skrýt, protože to záleží na každém uživateli a je obzvláště užitečné, pokud váš odkaz na Facebooku ne vždy přestane zveřejňovat příspěvek nebo se vám nelíbí, co zveřejňují. .
Co se Facebook dotkne?
Potřebujete vědět, že i když je skryjete, nepřestanete být jejich přáteli, protože to Facebook umožňuje, ale uživatel již nebude vědět, že své příspěvky neviděl. Vše, co děláte, je „přestat sledovat“.
jestli chceš Skrýt příspěvky před přáteli z Facebooku musíte udělat následující:
- Vyberte si přítele, kterého již nechcete vidět na své zdi, ať už dočasně nebo navždy zveřejněný.
- Zadejte profil tohoto přítele z Facebooku a hledejte možnost „NásledujícíNahoře s titulní fotografií.
- Když toto zobrazíte, „předurčeno„Což je ve výchozím nastavení vždy povoleno, pokud přijdou na vaši žádost, když přijmete přátelství nebo vás přijmete jako přítele. Pokud nechcete skrýt příspěvky, ale přestat být svým přítelem, “přestaň sledovat …“a připraven.

Toto je také reverzibilní proces, takže nyní musíte kliknout na možnost „následovatZdá se, že to teď nechává všechno jako předtím.

Jak odebrat oznámení od přátel na Facebooku
Pokud je tato možnost povolena, můžete: Snadno skryjte příspěvky svých přátel na Facebooku, kdy chcete a kdy chcete. Další zajímavou možností, kterou můžete použít, je uložit některé, pokud se vám líbí, nebo je dokonce nahlásit, pokud zjistíte, že by neměly být na Facebooku, jak jsme vám právě ukázali.
Věděli jste, že je možné skrýt, co vaši přátelé zveřejňují na Facebooku?

