Počítač

Jak víte, že někdo na svém iPhone používá režim Nerušit?

Režim Nerušit byl představen na iPhone a iPad s vydáním iOS 6 v roce 2012. chytrý telefon nebo tableta Apple, všechny příchozí hovory, oznámení a upozornění jsou ztlumené.

Velmi užitečné, když nechcete být rušeni; během spánku, práce nebo řízení. Není to však tak praktické pro ty, kteří se snaží zavolat někomu, kdo má povoleno Nerušit.

Pokud máte podezření, že se jedná o váš případ, naučíme vás zjistit, zda váš přítel nebo člen rodiny tuto funkci skutečně používá. Vysvětlíme vám, zda je pravděpodobné, že jim stejně zavoláte.

Publicaciones relacionadas

Co se stane, když někomu zavoláte pomocí funkce Nerušit?

Když někomu zavoláte se zapnutým režimem Nerušit, uslyšíte jedno pípnutí a hlasová schránka přeskočí. Díky oznámení, které vydá zvuk nebo osvětlí obrazovku, mobilní telefon volané osoby nezvoní a nebude rušen.

Když tuto funkci deaktivují, obdrží typické upozornění na zmeškaný hovor iOS a rozhodně textovou zprávu od svého operátora, že přijali hovor s hlasovou schránkou nebo bez ní.

Co se stane, když někomu pošlete SMS pomocí Nerušit?

Na druhou stranu, pokud posíláte iMessage osobě s aktivovaným režimem Nerušit, nemusíte si všimnout, že tuto funkci používá. Zpráva se objeví uvnitř běžné modré bubliny se štítkem „Doručeno“ pod ní.

Stejně tak osoba, jejíž iPhone je v režimu Nerušit, neobdrží žádná oznámení, mobilní telefon nezvoní nebo se při odesílání zprávy rozsvítí obrazovka. Uvidí to, až když vypnou mod.

Jak poznám, že vás někdo zablokoval?

Není vždy snadné zjistit, jestli někdo povolil Nerušit nebo zablokoval vaše telefonní číslo přímo. Existuje několik způsobů, jak zjistit, zda se jedná o druhou možnost. toto další vzdělání.

Pokud tato osoba používá režim Nerušit, pravděpodobně ji v určitém okamžiku vypne a konečně s ní budete moci mluvit. Na druhou stranu, pokud vás někdo zablokoval, bude to z nějakého důvodu, takže je lepší na tom trvat.

Jak víte, že na svém iPhone používáte režim Nerušit?

Existuje několik způsobů, jak zjistit, zda je ve vašem iPhone povolen režim Nerušit. Můžete například vidět, zda se v horní části obrazovky objeví ikona ve tvaru půlměsíce. To však na zařízeních iPhone X, XS, XS Max a XR není viditelné.

Můžete to také zkontrolovat na uzamčené obrazovce. Na všech modelech iPhone a iPad se zobrazí zpráva, že je povolen režim Nerušit, pokud je povolen. Také ukazuje, jak dlouho bude aktivován, pokud jej naprogramujete.

A konečně, dalším způsobem kontroly, i když trochu komplikovanějším, je přejít do části „Nastavení“ zařízení iOS a vybrat část „Nerušit“. Na další obrazovce budete moci zkontrolovat, zda je povolen přepínač vedle možnosti „Nerušit“.

Jak víte, že někdo na svém iPhone používá režim Nerušit? Jak vite ze nekdo na svem iPhone pouziva rezim Nerusit

Jak mohu zavolat někomu, kdo povolil režim Nerušit?

Budete chtít vědět, že režim Nerušit zahrnuje možnost, že někdo zavolá nouzový stav. Tady jsou tři jednoduché triky, kterými můžete s danou osobou mluvit.

V případě, že chcete používat režim Nerušit, měli byste také vědět, že vše lze nakonfigurovat v části „Nastavení“ vašeho iPhonu nebo iPadu. Zjistíte, že tuto funkci můžete naprogramovat a nakonfigurovat ručně.

Metoda 1. Zavolejte zpět

Ve výchozím nastavení je režim Nerušit nakonfigurován tak, aby vyzváněl příchozí hovor z čísla, které vám podruhé zavolá do 3 minut. Přijímají se tedy tísňová volání.

Pokud tedy máte podezření, že osoba, které voláte, povolila funkci Nerušit, první věcí, kterou byste měli zkusit, je vyhledat znovu. Pokud mají stále výchozí nastavení, měli byste s nimi být schopni mluvit.

Nyní doporučujeme vyzkoušet toto číslo pouze v případě, že je hovor opravdu urgentní. Pokud váš přítel povolil tento režim, je to proto, že nechce být rušen a váš hovor nemusí být dobře přijat.

Metoda 2. Volání z jiného telefonu

Režim Nerušit také umožňuje konfigurovat, která čísla chcete přijímat a ze kterých nikoli. Můžete se tedy rozhodnout ztlumit všechny hovory nebo povolit hovory od svých oblíbených kontaktů nebo členů konkrétní skupiny.

Váš přítel nebo přítel pravděpodobně tuto funkci nepoužívá, protože toto nastavení není ve výchozím nastavení povoleno. A pokud vás nainstalovali a nezahrnuli vás, nemusí být dobrý nápad jim zavolat.

Ale pokud potřebujete s touto osobou mluvit ano nebo ano, máte možnost použít jiné číslo, o kterém se domníváte, že je mezi těmito privilegovanými čísly. Vědomí, že vás váš přítel zablokoval, může být samozřejmě zklamáním.

Metoda 3. Vyhledejte jiný čas

Nakonec se režim Nerušit často používá v určitých situacích a v určitých denních dobách, zejména v noci. Lze jej nakonfigurovat ručně v části „Nastavení“ vašeho iPhonu nebo iPadu v části věnované této funkci.

Proto je nejlepší zavolat osobě, u které máte podezření, že používá režim Nerušit, jindy. Ať už je důvod jakýkoli, nechcete se v tu chvíli obtěžovat a měli byste to respektovat.

Botón volver arriba
Cerrar

Bloqueador de anuncios detectado

¡Considere apoyarnos desactivando su bloqueador de anuncios!