Počítač

Jak zavěsit fotogalerii z iOS na web

Jak zavěsit fotogalerii z iOS na web Jak zavesit fotogalerii z iOS na web

Většina z vás již zná funkci „Photo Stream“ nabízenou s nejnovější verzí operačního systému iOS 6. Stručně řečeno, umožňuje nám sdílet všechny naše fotografie v roli nebo to, co si vybereme, pouze s těmi, které chceme. Je to skvělý způsob, jak vytvářet sdílená alba, která zobrazují obrázky, které chceme, při zachování soukromí a při rozhodování o tom, kdo je může zobrazit. Samozřejmě to má tu nevýhodu, že to můžeme dělat pouze s lidmi se zařízeními iOS.

Dnes vám ukážeme možnost, o které většina z vás rozhodně neví, a která tento problém vyřeší.

Publicaciones relacionadas

Jak sdílet fotoalbum prostřednictvím webových stránek

  1. Co uděláme, je nahrát naše fotografie na web iCloud, aby je mohl zobrazit kdokoli, kdo používá Windows, Mac nebo Android. Uděláme to Fotky – Stream.
  2. Nyní klikněte na ikonu (+) v levém horním rohu a povolte přepínač s názvem „Veřejný web“.Jak zavěsit fotogalerii z iOS na web Jak zavesit fotogalerii z iOS na web
  3. Nyní vytvoříme naši galerii a můžeme ji naplnit požadovanými fotografiemi. Po dokončení stiskněte modré tlačítko.Jak zavěsit fotogalerii z iOS na web 1603113215 338 Jak zavesit fotogalerii z iOS na web
  4. Otevře se obrazovka, kde můžeme sdílet odkaz našich fotografií pomocí tlačítka „Sdílet odkaz“. Dává nám možnost sdílet prostřednictvím pošty, zpráv, Twitteru nebo Facebooku. Posíláme to našim kontaktům a je to.Jak zavěsit fotogalerii z iOS na web 1603113216 549 Jak zavesit fotogalerii z iOS na web

Pokud jsme postupovali podle těchto jednoduchých kroků, zadání adresy v našem prohlížeči nás přenese na stránku, kde jsou hostovány fotografie, které jsme sdíleli prostřednictvím naší galerie. Jak jsme již zmínili, je to velmi užitečná a univerzální možnost.

Pokud někdy chceme odstranit obrázky ze sítě, jsou kroky velmi jednoduché. Je to stejně snadné jako opětovné kliknutí na tlačítko s modrou šipkou a zrušení zaškrtnutí políčka „Veřejný web“. Adresa bude automaticky přepsána a nikdo ji nebude moci znovu zadat. Mějte však na paměti, že deaktivace pole neznamená, že zmizí z iCloudu, nedovolí nikomu, aby k nim měl přístup. Abychom je úplně vyloučili, měli bychom to udělat také z naší sdílené galerie.

Možnost vzít v úvahu, pokud jsme osobou, která sdílí mnoho fotografií, ale chce se vyhnout „společenskému“ fenoménu a sdílet je pouze s lidmi, které se rozhodneme mít, konkrétně s odkazem, kde jsou hostovány.

Tak co si myslíte? Považujete za užitečnou možnost sdílet naše galerie iOS přes iCloud?

Sdílejte tento článek se svými přáteli na Facebooku, Google+ a Twitteru pomocí tlačítek, která najdete na začátku. Děkuji!

Přes | OSXDaily

Botón volver arriba
Cerrar

Bloqueador de anuncios detectado

¡Considere apoyarnos desactivando su bloqueador de anuncios!