Jednoduchý! Jak můžete skrýt své poslední připojení na WhatsApp?

Mnohým se to může zdát hloupé a ostatním to může být naopak velmi důležitá věc. Vědět, kdy jsou vaše kontakty připojeny, může pomoci … ale také to může vést k nedorozuměním. Skrytí posledního připojení WhatsApp bylo po určitou dobu možné pouze u iPhonu, ale již několik let je tato možnost specifická pro smartphony Android. Pokud nevíte, kde je tato možnost, vysvětlíme vám ji níže.
Šli jste v noci ven, dorazili jste domů pozdě ráno a připojili se k WhatsApp, abyste si přečetli zprávu, ale váš šéf možná ví, že jste v tu hodinu vzhůru. Někdo vám pošle zprávu, chcete si ji přečíst, ale nemáte čas na odpověď a nechcete, aby vás viděl připojeného. Zde jsou některé ze situací, kterým lze zabránit skrytím času posledního připojení.
Kroky, které je třeba sledovat, aby se skryl poslední odkaz v WhatsApp
Skrytí poslední hodiny je snazší, než si myslíte. Nejprve musíte otevřít aplikaci WhatsApp a kliknout na nabídku (tři svislé tečky v pravém horním rohu). Nyní Nastavení> Účet> Ochrana osobních údajů> Naposledy. a vybrat Nikdo (ve výchozím nastavení vidí váš poslední odkaz pouze vaše kontakty).
Tři jednoduché kroky a jste hotovi. / © NextPit
A co se stane teď?
Poté, co to uděláte, může být váš život o něco klidnější. Nikdo nikdy nebude vědět, kdy jste se naposledy připojili, ani vám nebude vyčítat, proč jste neodpověděli na jeho zprávy. Samozřejmě budou vědět, kdy jste připojeni, protože pod vaším jménem se objeví text „Online“, jakmile otevřete WhatsApp.
Na druhou stranu, jak aplikace varuje, pokud neukážete čas svého posledního připojení, nebudete moci vidět ani poslední čas ostatních. Ne všechno může být dokonalé a pokud jste trochu zvědaví, možná vás nebude zajímat úspora času …
Také uvidíte, že zmizela možnost modré dvojité kontroly. Zatím, když jeden z vašich kontaktů přečte vaši zprávu, dvojitá kontrola se změnila na modrou, aby vás informovala. K tomu již nedojde, pokud deaktivujete poslední připojení.
A ušetříte čas posledního připojení?
