Hra

Mohu přijímat zprávy WhatsApp, když je můj telefon vypnutý?

Mohu přijímat zprávy WhatsApp, když je můj telefon vypnutý? Mohu prijimat zpravy WhatsApp kdyz je muj telefon vypnuty

Přemýšleli jste někdy o tom, jaké úkoly pokračuje, i když je váš smartphone vypnutý? Pravdou je, že jsme o tomto čísle dostali více než jednu zprávu, když se nás čtenáři ptali na úkoly, které provádějí s vypnutými mobilními telefony, zejména ve vztahu k hlavním aplikacím.

Naučíme vás tedy v následujících řádcích co se stane, když je mobilní telefon vypnutý a přijdou zprávy.

Mohu přijímat zprávy WhatsApp, když je můj telefon vypnutý? 1603181731 918 Mohu prijimat zpravy WhatsApp kdyz je muj telefon vypnuty

Přijímá uzavřený mobilní telefon zprávy na WhatsApp?

Nejprve bychom měli říci, že WhatsApp je aplikace pro zasílání rychlých zpráv, která funguje pouze tehdy, když jsme připojeni k internetu, a to tak, že je nemůžeme přijímat, když je smartphone vypnutý, a proto není připojen k internetu. zprávy a znovu se připojujeme k internetu, dokud jej znovu nezapnete.

Pokud je mobilní telefon vypnutý, zpráva nikdy nedorazí, takže první věcí, kterou byste měli udělat, je spustit jej a připojit se k internetu.

Mohu přijímat zprávy WhatsApp, když je můj telefon vypnutý? 1603181731 307 Mohu prijimat zpravy WhatsApp kdyz je muj telefon vypnuty

Jak zjistím, zda zavřený mobilní telefon čte WhatsApp?

Na druhou stranu chápeme, že ti, kteří se v těchto situacích vyskytnou, budou chtít vědět, jestli osoba, které posíláme zprávu, přečetla zprávu, když je mobilní telefon vypnutý. V zásadě se musíme řídit stejným pravidlem a pokud tato osoba nezapne smartphone, rozhodně nebude moci přečíst zprávu.

Co se stane dál, na chatu nebudete dostávat oznámení o dvojité kontrole, protože zpráva se nejdříve nedostane k příjemci, bude se jí mnohem méně číst a tato dvojitá kontrola se změní na modrou.

I když je to špatná zpráva, je to také otevírá možnost smazat tuto zprávu Než si ji druhá osoba přečte, stačí přejít na příslušnou zprávu, stisknout a podržet ji a po otevření různých dostupných možností kliknout na Odstranit vše. Díky tomu druhá osoba nejen nevidí zprávu, když zapne mobilní telefon a připojí se k internetu, ale také zmizí z chatu, který vidíte. Ano, zobrazuje druhou osobu, kterou jste tam smazali.

Jaké další otázky máte ohledně odstavení mobilních telefonů a jejich fungování?

Botón volver arriba
Cerrar

Bloqueador de anuncios detectado

¡Considere apoyarnos desactivando su bloqueador de anuncios!