Nyní můžete své fotografie z Facebooku ukládat do Dropboxu pouhými několika kliknutími.

Teď můžeš Přeneste všechny své fotografie z Facebooku přímo do svého účtu Dropbox Pro usnadnění možnosti mít záložní kopii tohoto obsahu také zjednodušuje akci, kterou musí uživatel v případě potřeby provést ručně.

Je to poměrně jednoduchá funkce pro konfiguraci a je k dispozici na Facebooku, ale musíte mít účet Dropbox takže proces může být proveden. Měli byste také zohlednit prostor, tím více fotografií můžete nahrát do cloudu.

Nebudete moci pouze exportovat své fotografie Má kapacitu pro videatakže si oba typy souborů ponecháváte ve svém účtu Dropbox pro prohlížení, kdykoli chcete, takže pokud se rozhodnete účet Facebook zavřít, ponecháte si je tam pro prohlížení.

Aby Facebook mohl ukládat vaše fotografie do Dropboxu, musíte nejprve nakonfigurovat tuto funkci proces předání probíhá na pozadí. Udělej následující:

  1. Otevřete svůj profil na Facebooku a přejděte do nastavení a ochrany osobních údajů. Tuto možnost najdete kliknutím na svou profilovou fotografii v nabídce, která se otevře kliknutím na možnost nastavení / soukromí.
  2. Nyní Zadejte své „Facebookové informace“.
  3. Klikněte na kartu „Zobrazit“. Možnost „Přenést kopii vašich fotografií nebo videí“ a zadejte své heslo pro Facebook pro přístup do této sekce.

Vizuální - Jak přenášet fotografie z Facebooku do Dropboxu

  1. v „Choose a destination“ Nyní stačí vybrat Dropbox a zvolit, zda chcete přenášet pouze fotografie nebo pouze videa, ne obojí. Jakmile to máte, klikněte na „další“.
  1. Nyní stránka Přesměruje vás na Dropbox, abyste mohli autorizovat Facebook k uskutečnění tohoto přenosu informací. Bude mít kopii obsahu, takže vaše fotografie budou i nadále k dispozici na sociální síti.

Připraveno, jakmile to vložíte Podrobnosti o vašem účtu Dropbox Proces autorizace a přenos těchto fotek nebo videí z Facebooku brzy začne, to vše proběhne bez vašeho vědomí, po dokončení obdržíte e-mail s informací, že proces je u konce.

Export fotografií z Facebooku Není k dispozici pouze u Dropboxu, můžete to udělat pomocí Fotek Google, takže pokud nemáte účet Dropbox, můžete také nahrát své fotografie nebo videa na sociální síť, pokud chcete.

Tichý režim na Facebooku: co to je