Synchronizujte Safari se všemi svými zařízeními pomocí iCloudu

iCloud-Safari

Máme několik internetových prohlížečů pro iOS, ale i když je Safari ve vynikající pozici nad ostatními, Chrome je vynikající volbou, která je díky své dokonalé integraci s iOS stále častější mezi uživateli iOS. Jednou z mých oblíbených funkcí prohlížeče Chrome je synchronizace mezi různými počítači díky vašemu účtu Google. Safari nabízí to samé díky iCloudu. Synchronizace oblíbených položek, zobrazení otevřených karet na jiných zařízeních nebo přístup k seznamu čtení z libovolného zařízení Je to velmi jednoduchá věc, díky našemu účtu iCloud. Jak můžeme použít tuto možnost k synchronizaci Safari na všech našich zařízeních?

První věcí je přístup k ovládacímu panelu iCloud na našem počítači. Pokud používáme Mac, je to v System Preferences, pokud používáme Windows, musíme si jej nainstalovat do našeho systému. Umět Stáhněte si řídicí panel iCloud z oficiálního webu Apple. Připojíme se k našemu účtu iCloud a výběrem možnosti „Safari“ povolíme synchronizaci ve vašem počítači.

iCloud-iOS

Dalším krokem je přejít na naše zařízení, přejít do nabídky „Nastavení> iCloud“ a přihlásit se pomocí našeho účtu, stejné jako na počítačia povolte možnost Safari.

Oblíbené položky našich zařízení a počítače budou synchronizovány. To, co odeberete z jednoho, bude odebráno z druhého a to, co do jednoho přidáte, se objeví v druhém.

Totéž platí pro seznam čtení. Pokud jste v počítači a zaškrtnete něco, co si chcete přečíst později, budete mít přístup do Seznamu čtení a zobrazit jej na kterémkoli ze svých zařízení nakonfigurovaných se stejným účtem iCloud. Máte také možnost zobrazit karty, které na zařízení otevřete, od kohokoli, kdo používá stejný účet. Chcete-li to provést, jednoduše klikněte na cloud, který se zobrazí na panelu nástrojů.

Více než zajímavé možnosti pro ty z nás, kteří používají Safari z různých zařízení. Jedna poslední poznámka. Po povolení služby na vašich zařízeních dát čas na změnu ve všemKonečný výsledek může trvat několik minut. Je třeba mít na paměti, že oblíbené položky budou sloučeny, což znamená, že při první synchronizaci budou všechna vaše zařízení zamíchána. Mějte to na paměti, pokud máte zájem o jeho vyčištění před synchronizací.

Další informace – iCloud a AppleID na iPadu