Trvale smažte své fotografie na iPhonu a iCloudu

Po setkání s různými odborníky je téměř nemožné to vědět.Obrázek odstraněný z iPhone byl zcela odstraněn nebo stále ve složce. Klíč “Vymazat»Ne vždy odstraní obrázek úplně nebo okamžitě. Prostě řekne vašemu iPhone a serverům iCloud společnosti Apple: uschovejte tento soubor, dokud nebude přepsán pro další data.

Problém je v tom, že i když tyto obrázky na iPhonu nevidíte, hloubkové skenování najdete ve svém zařízení. Stejným způsobem Těžko říct, kdy byla fotka na iCloudu smazánaProtože nevíme, jak fungují servery Apple.

Abyste se vyhnuli těmto nejasnostem, můžete se naučit přesnější systémy mazání, zde je několik tipů.

Smazat „Fotky“Ne”Alba«

Struktura obrázků v aplikaci pro fotografie, Fotky pro skladování a následné uspořádání Alba, Streamování, atd. Proto je tak důležité, abychom tomu rozuměli Místo, které musíme smazat, je ve Fotkách.

Protože odstraněný obrázek zůstane ve složce, neuvidíte, že okamžitě zmizí «Nedávno odstraněno“, Umístěno Alba, v průběhu 30 dní zbývá do zmizení úplně, takže budeme muset také odtud smazat.

Odstranit obrázek ze sdílených fotografií

Při mazání obrázku z aplikace Fotografie se fotografie ponechají ve sdílených albech, která je obsahují. Pokud jste svou fotku s někým sdíleli obrázek je uložen v cloudu aby to viděli vaši přátelé nebo rodina. Nezabírá váš úložný prostor na iCloudu jestli nějaký Limit 5 000 obrázků Budete vyzváni k odstranění všech, aby zahrnovaly nové.

Můžete je vidět hranice Streamování fotografií a sdílení fotografií na iCloudu Na stránce Apple.

Odstraňte záložní obrázky

Pokud váš iPhone ano Zálohujte při krmení v prostředí WiFi, tato kopie obsahuje všechny obrázky Stručně řečeno, fotografie pořízená před měsícem může být stále v záloze terminálu. Pokud existuje nějaká fotka, kterou chcete úplně smazat, protože by to narušilo vaše soukromí, odstranit staré zálohy.

Chcete-li odstranit zálohu, postupujte takto: Nastavení > iCloud > Úložný prostor > Spravovat úložištěpoté vyberte zařízení a zálohy, které chcete odstranit.kopírovat-odstranit

Můžete to udělat taky zabránit zahrnutí fotografií do budoucích kopií zabezpečení, odeberte tuto možnost.

Nelze provádět žádné zálohy

iCloud může být skvělý zdroj, ale není to zdroj pro sdílení fotografií Absolutně nutné. Pro Zakázat synchronizaci iCloud přejít na fotky Nastavení > iCloud > Fotky a odebrat všechny služby připojené ke cloudu.

photos-icloud

Když jej smažete, uvidíte varování, že odstraní streamované fotografie z vašeho iPhone, nebojte se, to je to, co hledáme.

Povolit dvoufázové ověření.

Není to vůbec složité, velmi snadné použití a plně doporučeno Pokud chcete, aby se vaše informace nedostaly do rukou hackera, který vás prodá reklamní společnosti za pár dolarů, nebo ještě hůře, dostane se do podvodného, ​​vydíracího nebo kriminálního okruhu jakéhokoli představitelného.