Udělejte si přestávku na Facebooku

Někdy je člověk otravný, jeho názor na Facebooku je nudný nebo už nemáte zájem o přístup ke svým příspěvkům. Proto vás naučíme Jak si od někoho na Facebooku odpočinout.
První možnosti změňte stav svého emočního stavu (Pokud tvoří pár a už s nimi není, nebo pokud s vámi chce mít druhá osoba vztah). V prvním případě jej můžete změnit na „svobodný“ nebo „rozvedený“ nebo v druhém na „ve vztahu“. Zde krok za krokem vysvětlíme některé možnosti, jak si od někoho na Facebooku odpočinout.
Facebook nejprve stáhne videa přes WiFi
- První věcí, kterou byste měli udělat, je přejít na facebookový profil osoby, od které si chcete odpočinout.
- Po přihlášení do svého profilu horizontální elipsa ikona vpravo nahoře, nad hlavní fotkou a vedle slova zprávy:

- Zobrazí se karta s různými možnostmi Facebooku. Poslední byste si měli vybrat: „Blokovat“.

– Otevře se okno s Facebookem s dotazem, zda to opravdu chcete zablokovat tuto osobua uvedl řadu aktivit, které již nemůžete dělat:
Podívejte se, co jste napsali ve svém životopise
Označení
Zveme vás na akce nebo skupiny
Začněte s vámi konverzovat
Přidá vás do seznamu přátel
Ale Facebook vám nabízí méně drastickou akci, jako je dát si pauzu nebo si odpočinout od této osoby, abyste omezili to, co sdílíte sami se sebou. -li rozhodnutí zablokovat přítele není konečné, Neklikejte na „Pokračovat“. Doporučujeme, abyste to udělali v „Relax“ / „Take a pause“.

– Podobně jako v předchozím se otevře větší nové okno, kde vám Facebook nabízí tři možnosti, ze kterých si můžete vybrat. V souladu „Zobrazit méně lidí“, Facebook vám dává více možností a Vaše příspěvky v sekci novinek nejsou viditelné ani jsem tě neoznačil
Systém také přeskočí dotaz, zda mu chcete poslat zprávu nebo ho označit na fotografii. Pokud si jednoho dne myslíte, že je vzdálenost dostatečná, můžete tuto osobu znovu sledovat.
Facebook mazání účtů: zjistit proč
V sekci „Zobrazit možnosti“ si můžete vybrat z: „Omezit místa, kde toho člověka vidíš“„Odebrat ze seznamu kontaktů“ a „Blokovat tuto osobu“. Tyto poslední dvě možnosti se vždy zobrazí.

- V řádku „Omezit, co tato osoba může vidět“ můžete vybrat následující možnost: Žádný z vašich příspěvků se neobjeví v jejich seznamu zpráv. Když vyberete tuto možnost, kontakt bude přidán do vašeho seznamu lidí s omezeným přístupem.

- V řádku „Upravit, kdo může zobrazit předchozí příspěvky“ vás Facebook nechá rozhodnout. Kterým lidem se bude i nadále zobrazovat vše, co jste jim umožnili vidět dříve? a značky ze žádných příspěvků neodstraníte.
Odložení na Facebooku nám umožní dočasně skrýt obsah našich přátel
Zde můžete také vybrat možnost „Ponechat všechny příspěvky tak, jak jsou“, „Upravit jednotlivé příspěvky“ nebo „Upravit všechny příspěvky a místo, kde jste označeni“. V závislosti na vašem rozhodnutí se můžete zbavit nepohodlí.

- Kliknete na „Uložit“ a je to. Dali jste si pauzu.
V současné době je tato funkce pouze Je k dispozici v počítačové verzi Facebooku. Nezobrazuje se mezi možnostmi aplikace pro mobilní zařízení.
Pamatujte, že v průběhu času se budete moci s touto osobou znovu spojit nebo ji trvale zablokovat. Pauza na Facebooku Dává vám čas přemýšlet a analyzovat, jak chcete, aby se váš vztah s danou osobou zlepšil.
Jak mohu zobrazit fotografie někoho, kdo není přítelem na Facebooku?

