Jak odstranit online kontakty?

Jak odstranit kontakt online

Čára je jedním z sociální sítě aktuálně trendy.

Je to proto, že vám nabízí okamžité zprávy, kde nebudete muset nic platit a vše zdarma je obrovské, Čára neliší se.

Stejně jako u jakékoli sociální sítě nebo platformy, se kterou komunikujete, Čára má tendenci mít nějaké nechtěné uživatele, a to vás nevylučuje.

V určitém okamžiku, když jste v této aplikaci pro zasílání zpráv, vás tedy může kontaktovat osoba nebo osoba, kterou tam nepotřebujete a nechcete.

Pokud jste jedním z těch v této situaci, ale bohužel nevíte Jak odstranit osobu v řaděklid.

V tomto článku vás naučíme Jak odstranit osobu v řadětakže nemusíte mít špatný čas a ulevit si od svých starostí.

Jak krok za krokem odstranit online kontakt

První věc, kterou musíte udělat, je:

  • Přejít na aplikaci Čára a otevřete jej na domovské obrazovce.
  • Přejděte na lištu ve spodní části obrazovky.
  • Je tam tlačítko, které říká “Přátelé” musíte tam stisknout.
  • Mezi svými přáteli ve vašem adresáři nebo seznamu Čára zavoláte osobě, kterou chcete odebrat Čára.
  • K tomu stačí osobu držet při tažení prstu doleva.

Po posunutí prstu se zobrazí dvě možnosti “Schovat” a “Blok”, druhý se zobrazí červeně, “Blok”.

Poté dotyčná osoba ČáraTo však neznamená, že z vás dotyčná osoba již zmizela. Čára, toto ještě nebylo zcela smazáno, protože vše, co děláte, je blokování.

Trvale odstranit linkový kontakt

Pokud opravdu chcete kontakt smazat, vraťte se na panel možností v dolní části aplikace a stiskněte tlačítko s nápisem. “Plus” Okamžitě se otevře nové okno, které vám ukáže tři možnosti, časovou osu, konfiguraci a tlačítko, které vás přenese do vašeho profilu. Čára, stejně jako další nástroje.

lis “Nastavení” Uvidíte mnoho možností, které se objeví na obrazovce, prohledávejte je, dokud nenajdete možnost. “Přátelé”

Jakmile se dostanete do této sekce, uvidíte, že vám umožňuje dělat mnoho věcí a má různé funkce související s vašimi kontakty. Čára.

Co vás však zajímá, je tisknout tam, kde je to napsáno. “Seznam blokovaných uživatelů” Na obrazovce se zobrazí všichni blokovaní lidé. Chcete-li kontakt z tohoto seznamu odebrat, jednoduše stiskněte tlačítko. “Upravit”

Okamžitě se zobrazí dvě možnosti “Odemknout” a “Odstranit” druhý se zobrazí pouze červeně “Odstranit”.

A připraven! Už jste někoho uvnitř smazali Čárana této platformě s vámi již nebude moci komunikovat. Není to těžké, že?