Počítač

Jak poznám, že mě někdo zablokoval na Facebooku

Ukážeme vám to níže Jak poznám, že mě někdo zablokoval na Facebooku zobrazuje vám řadu značek, které to potvrzují, a proto byste měli vědět, pokud máte podezření, že vás někdo blokuje.

Existuje řada jasných indikací, takže budete vědět, jestli se vás někdo z vašich přidaných nebo přidaných přátel rozhodl zablokovat a neví o vás nic víc. Jedním z hlavních je: Přestanete vidět jejich aktivity na vaší osobní zdi.

Existují však i další aspekty, které vám mohou potvrdit, že vás skutečně blokují, ale od té doby nikdy nevíte, zda to dělají navždy nebo dočasně. každý uživatel může kdykoli odblokovat dodržováním určitých kroků.

Publicaciones relacionadas

Neuvidíte jejich příspěvky

Jak jsme již zmínili dříve, když vás zablokuje jeden z vašich kontaktů na Facebooku přestane být tvým přítelem a jeho příspěvky už neuvidíš Kromě vašeho profilu nebudou moci zveřejňovat příspěvky na svých stěnách.

Je to také možné, takže zkontrolujte, zda neskrýváte jejich oznámení a možná jste to udělali najednou, a proto nevidíte aktivitu ve svém profilu.

Je to trochu těžké zjistit, protože pokud máte velký počet přátel, je možné, že v určitém okamžiku ztratíte přehled o všech lidech, které máte. seznam přátelKdokoli, kdo vás blokuje, si to možná ani nevšimne.

Co se Facebook dotkne?

Vaše jméno se ve vyhledávači neobjevuje

Pokud to hledáte Jméno se ve vyhledávači na Facebooku neobjevíje jasným znamením, že vás osoba, kterou máte jako přítele, blokuje, ale nemůžete vědět, jestli je to navždy, nebo několik dní, týdnů nebo měsíců.

Na Facebooku Messenger nebudete moci mluvit

Pokud se ho pokusíte kontaktovat Facebook MessengerPokud jste s danou osobou již mluvili, objeví se a naopak ji neuvidíte. Pokud jste v prvním případě a půjdete na chat a pošlete zprávu, jak vás Facebook Messenger neopustí a “tato osoba momentálně není k dispozici“.

Váš profil neexistuje

Další známkou toho, že jste blokováni, je pokus o přístup k profilu dané osoby ve službě Facebook Messenger, “obsah není k dispozici“A to znamená, že postupují podle kroků, které vás zablokují ve službě Facebook Messenger.”

Jak se do vašeho telefonu ukládají fotografie z Facebooku?

Poslední odkaz není viditelný

Sledování na Facebooku Messenger Neuvidíte ani poslední odkazto znamená, že nevidíte, kdy je tento přítel připojen ke službě Facebook Messenger a objeví se těsně pod jeho jménem.

Profil viditelný z jiného účtu

Jestli můžeš Podívejte se na profil osoby, která vás zablokovala z jiného účtuje jasným znamením, že vás blokuje na Facebooku.

Požádejte někoho jiného, ​​aby zadal profil osoby, u které máte podezření, že vás blokuje. Pokud má tato osoba přístup k jejímu profilu a vy nemůžete, můžete si být jisti, o co jde, a proč už s tímto přítelem nemůžete mluvit.

Vytvořte nový účet na Facebooku

Cokoli jiného můžete udělat vytvořit nový účet na Facebooku a vyhledejte daného přítele ve vyhledávači, pokud se tam objeví, aktivně vás blokuje, protože přistupujete z jiného nového účtu, který daná osoba nezablokovala.

Jak vidíte, existuje mnoho metod Zjistěte, zda vás někdo na Facebooku zablokovalrozhodnutí, že uživatel, který jej vytvořil, může být vydán dočasně nebo trvale, protože můžete být kdykoli odemčeni a vše se vrátí do normálu.

Jak zrušit žádosti o přátelství odeslané na Facebook

Znáte někoho, kdo vás zablokoval na Facebooku? Znali jste tyto akce, které vám dají vědět, pokud vás někdo blokuje? Znáte jiné způsoby?

Botón volver arriba
Cerrar

Bloqueador de anuncios detectado

¡Considere apoyarnos desactivando su bloqueador de anuncios!