Je odstranění účtu Facebook stejné jako jeho deaktivace?

Pokud tě někdy napadlo odejít Facebook Máte dvě možnosti, odstranit nebo deaktivovat svůj profil z této sociální sítě. Pravděpodobně ale vznikla tato pochybnost Je odstranění účtu Facebook stejné jako jeho deaktivace?
Vysvětlíme vám to níže. Jak už můžete být intuitivní, odpověď zní ne. Odstranění účtu Facebook je tedy jedna věc a dalším velmi odlišným aspektem je jeho deaktivace. nevratný čin a druhý je dočasný.
Nevratná možnost je: smazat facebookový účetje jednoduchý postup, ale přesto to nedělá tak snadné, jak by mělo být. Možnost deaktivace účtu na Facebooku je samozřejmě přístupnější.

Co deaktivovalo váš účet na Facebooku
Deaktivace vašeho profilu na Facebooku dočasně zastavit vaši aktivitu v sociální síti. Co dělat deaktivujte svůj účetkromě smazání vašeho jména a prakticky veškerého sdíleného obsahu.
Facebook možná připravuje možnost platby, náklady jsou již známy
Pro mnoho vašich přátel také vyžaduje něco jiného, aby stále viděli vaše informace, například zprávy, které posíláte, a dokonce i vaše vlastní jméno v seznamech přátel jiných lidí.
Jeden reverzibilní akceJinými slovy, pokud se chcete kdykoli vrátit na Facebook, můžete znovu aktivovat svůj profil a používat svůj účet obvyklým způsobem, protože jeho deaktivace vám umožní úplně obnovit účet, jako by se nic nestalo.
Pokud vás tato možnost zajímá a chcete Zakažte svůj účet na Facebooku, stačí udělat následující:
- Přejděte do svého účtu a klikněte na šipku, která se zobrazí vedle vaší fotografie na Facebooku, kliknutím na „nastavení“.
- V epizodě „Všeobecné„Klikni,“Upravit“Kde říká”spravovat účet“.
- Stačí jít dolů a kliknout Deaktivujte svůj účet a postupujte podle uvedených kroků.
Co je smazání vašeho účtu na Facebooku
Pokud je tato možnost ideální nechcete se vracet na facebook nikdy více, nebo se alespoň přihlaste pomocí účtu, který vždy používáte. Takže, víte, je to nevratná možnost Pokud si myslíte, že Facebook už nikdy nebudete používat.
Jak zrušit žádosti o přátelství odeslané na Facebook
Doporučují před úplným stažením všech údajů o vašem profilu z Facebooku. smazaný účet nemá možnost obnovení. Pokud také provedete tuto akci odstranění, bude mít za následek následující:
- Přátelé nebo ne, uživatelé už nikdy neuvidí váš účet.
- Úplné smazání účtu na Facebooku trvá minimálně 90 dní, takže během této doby si vaši přátelé mohou stále prohlížet vaše dříve nahrané fotografie, stavy a mnoho dalších informací.

- Upozorňujeme, že pokud jste například chatovali s lidmi, tyto zprávy nelze smazat a mohou si je všichni prohlížet.
Upozorňujeme, že můžete deaktivovat účet pomocí určitých kroků, zejména těch, které jsme zmínili. Odstranit svůj profil na Facebooku není tak snadné protože v konfiguraci není žádná taková viditelná možnost.
V každém případě, pokud zvolíte tuto poslední možnost, můžete se k Facebooku kdykoli znovu připojit vytvořením nového profilu, ale bude to vyžadovat přidání přátel a nahrávání obsahu.

Tato možnost mazání je volba, kterou si vybrali někteří lidé po poslední. datový skandál Jeden z nejkontroverznějších aspektů poslední doby a dokonce Mark Zuckerberg Kongresu Spojených států, aby ukázal svou tvář.
Teď vím, že ne Odstranění účtu Facebook je stejné jako jeho deaktivace A rozdíly budou určitě zřejmé, pokud máte nějaké dotazy týkající se tohoto tématu, můžete si vybrat jednu nebo druhou.
Jak skrýt narozeniny na Facebooku

